نشست مشترک معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی و مدیر کل توسعه زیرساخت ها و فناوری های سینمایی و سمعی و بصری با مدیران مراکز پشتیبانی فنی سراسر کشور برگزار شد.
نشست صمیمی معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی و مدیر کل توسعه زیرساخت ها و فناوری های سینمایی و سمعی و بصری با مدیران مراکز پشتیبانی فنی سراسر کشور چهارشنبه 2 دی ماه در محل وزارتخانه برگزار شد. فرهنگ و ارشاد اسلامی.
در ابتدای این نشست که به میزبانی قدیر آشنا معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی و محمدرضا فرجی مدیرکل دفتر توسعه فناوری ها و زیرساخت های سینمایی برگزار شد، مدیران مراکز فنی به بیان نظرات خود پرداختند. پیشنهاداتی در مورد مشکلات تولید فیلم و مسائل فنی.
قدیر آشنا معاون توسعه فناوری و مطالعات فیلم گفت: نظر من در مورد مراکز پشتیبانی فنی نسبت به روزها و ماه های گذشته بسیار تغییر کرده است و نظرات و درخواست های شما را با جان و دل شنیده ام. امیدوارم تا جایی که ضوابط و مقررات و قانون به ما اجازه می دهد با همکاری و همکاری رئیس سازمان و سایر مسئولین فرهنگی سازمان به مسائل رسیدگی و آنچه را که شما به حق می دانید حل کنیم. مسئله. کشور.
باید به مواردی از قبیل همکاری صادرات، واردات و گمرک، وام کم بهره، توجه به تولید داخلی و حمایت مادی و معنوی از آن، معافیت مالیاتی و همکاری شهرداری ها با ادارات با کاربری غیر اداری و فعال در مراکز مسکونی و معاملاتی اشاره کرد. با مراکز فعال بدون مجوز از جمله درخواست های مدیران مراکز فنی در این جلسه.
پس از آن مدیران عامل مراکز پشتیبانی فنی به بیان مشکلات و پیشنهادات خود برای بهینه سازی تولید پرداختند و حامد فرجی مدیرعامل شرکت ونداد ایده پرداز پایدار گفت: ما تولیدکننده محصولات ایرانی هستیم و باید وجود داشته باشد. این باور در بین مدیران وجود دارد که محصولات ایرانی بسیار بهتر است. محصول خارجی است.
حمیدرضا کهپایی، مدیرعامل شرکت فوکوس فیلم نیز افزود: صفر تا 100 اپلیکیشن فوکوس فیلم توسط متخصصان ایرانی تولید شده است و این توانایی را دارد که خدمات خود را به تمامی پروژه های حرفه ای در تمامی مراحل ساخت یک فیلم ارائه دهد.
صادقی نماینده شرکت ماشین های اداری بعث گفت: باید پایگاهی در فضای واقعی و مجازی ایجاد شود تا همه مراکز بتوانند دستاوردهای خود را معرفی کنند و از توانمندی های تمامی مراکز فنی مطلع شوند.
امیرحسین سحرخیر مدیر عامل شرکت فرهنگی هنری روشنا فیلم ضمن اشاره به عدم حمایت مراکز رسمی اظهار داشت: در برگزاری جشنواره های مختلف فیلم تمامی کارهای آزمایشگاهی به مراکز غیرمجاز سفارش داده می شود و در عمل مراکز مجاز نمی توانند. از مزایای آن بهره مند شوند. مزایای مجوز آنها
فریبا فرد شاهین نماینده موسسه فرهنگی هنری مدیا فکر فردا به ارزش افزوده مجوزهای مراکز فنی اشاره کرد و گفت: تعدادی از مراکز غیرمجاز بدون مزاحمت در حال فعالیت و فعالیت هستند ضمن اینکه مراکز مجاز درگیر مسائل مختلفی هستند که از جمله آنهاست. دیگران. مالیات، بیمه، مکان و غیره
وی در ادامه ضمن اشاره به قیمت گذاری خدمات مراکز فنی گفت: در حال حاضر شهرداری از فعالیت مراکز فنی در ساختمان های مسکونی جلوگیری می کند و این در حالی است که تعدادی از مراکز از جمله درمانگاه ها و ادارات ثبت احوال می توانند در ساختمان های مسکونی فعالیت کنند. . مسکونی عمل کنند
گمرک تجهیزات سینما را یک کالای لوکس می داند
نادر رضایی شوشتری، مدیرعامل شرکت موج صوتی نوفه بت ضمن بیان این مطلب در خصوص تشکیل اتحادیه صنف مراکز پشتیبانی فنی، یادآور شد: در حال حاضر اتحادیه صنف مراکز پشتیبانی فنی متشکل از تعدادی از پیشکسوتان ماهر در رشته های فنی است. و می تواند برخی از وظایف دفتر توسعه زیرساخت ها از جمله صدور و تمدید مجوزهای اداری و قیمت گذاری خدمات فنی را انجام دهد.
محمدرضا فیروزفر مدیرعامل پیروز گستر در جمع دیگر حاضران در جلسه گفت: باید با ارائه راهکار و تصمیم گیری از آزادسازی پروژه های بدهکار به مراکز فنی جلوگیری کنیم.
در ادامه تعدادی از مراکز به بیمه تجهیزات، هدفمندی تعرفه گمرکی، تشکیل مرجع مرجع برای کلیه مراکز فنی به عنوان مهمترین موارد اشاره کردند.
محمدرضا طهمورث، مدیرعامل شرکت طهمورث گفت: تعدادی از دستگاه های فنی برای تعمیر و به روز رسانی به خارج از کشور ارسال می شود که به عنوان دستگاه های لوکس در گمرک توقیف می شود. برای این موضوع نیز باید راه حلی ارائه شود. بهره مندی از معافیت مالیاتی نیز از خواسته های مراکز فنی است.
نازنین مفخم مدیرعامل شرکت گتی فیلم افزود: تربیت نیروی انسانی یکی از موضوعات مهم در حوزه فنی سینما است چرا که سینما تنها تجهیزات نیست و تکنسین های سینما نیز در این زمینه اهمیت دارند. در حال حاضر مشکلات زیادی در این زمینه وجود دارد.
فریبرز نیکراد مدیرعامل طراحان صنعت رسانه نیکراد به کیفیت از نظر مسائل فنی اشاره کرد و ادامه داد: باید بین مرکزی که کار با کیفیت ارائه می دهد و مرکزی که کیفیت برای آن مهم نیست تفاوت وجود داشته باشد، بنابراین وزارت فرهنگ و ارشاد ارشاد باید امکانات را در اختیار مراکز فنی قرار دهد نه سازنده.
در ادامه این نشست قدیر آشنا معاون توسعه فناوری و مطالعات فیلم ضمن تشکر از تمامی مدیران عامل مراکز فنی گفت: باید فرصت های بیشتری برای بررسی و ارتباط موثر با همه سازمان ها ایجاد شود. برای ایجاد مشکلات در سایه آن. یکی از مشکلات فعالیت مراکز غیرمجاز این است که باید فکری کرد.
آشنا در ادامه یادآور شد: تمامی سینماهای دنیا و افراد حرفه ای شاغل در آنها از پرداخت مالیات معاف هستند. اینجا هم باید همین اتفاق بیفتد تا همه صنوف فنی سینما از پرداخت مالیات معاف شوند.
معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی رئیس جمهور ضمن اشاره به بهینه سازی سامانه های وزارت ارشاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر تسهیلات پرداختی از سیستم بانکی کم است و با توجه به هزینه خدمات فنی، باید این تسهیلات کاهش یابد. افزایش یافت.
در پایان جلسه کلیه مراکز بر ادامه جلسات و ایجاد سامانه اطلاع رسانی در خصوص کار و فعالیت مراکز فنی تاکید شد.
- ۰۱/۱۰/۲۰